Stretchingkurset 22. februar 2014!

Stretch6

Laurdag var det kurs i stretching i Ørsta. Her møtte 7 håpfulle deltakarar opp med hundane sine for å lære om førebygging og vedlikehald av kroppen til hunden. Dei vart langt frå skuffa. Det har berre vore gode tilbakemeldingar frå dette kurset. Vibecke ordna staden; Ørsta Stål. Her vart det diska opp med pallar som bord, og innandørs parkering. Pallar er jo “in” no til dags, så dette var absolutt 2014. I høve kurset har eg fått ei blogghelsing frå instruktøren, Merethe Bjerck:

Hei! Vil bare si tusen takk for at jeg fikk komme til dere og holde massasje/stretchingkurset. Jeg kom til en nysgjerrig og engasjert gjeng med noen utrolig omgjengelige hunder! Imponert.

stretch2

Kurset var lagt opp til at man skulle lære seg å kjenne på hva som er normal muskulatur og hvordan muskulaturen kan være om der er problemer, hvordan gjøre en hjemmemassasje og de mest grunnleggende stretchingøvelsene.

Stretch1

Vi mønstret også alle hundene, her så vi sammen på hvordan de forskjellige hundene beveget seg og diskuterte litt rundt det vi så. Alle deltakerne hadde god og harmonisk kjemi med hundene sine og jobbet godt!

Stretch4

Vi hadde kurset i fabrikken til Ørsta Stål. Her var det stor boltreplass (til og med bilene fikk bli med inn) og perfekt temperatur.

Stretch3

Alle deltakerne hadde hver sin tilpasset massasjebenk laget av paller med matte på toppen, smart. Kunne i grunn ikke vært bedre lokale på en sur vinterdag!

Stretch5

Håper jeg får muligheten til å komme tilbake til klubben deres ved en seinere anledning, jeg hadde en utrolig kjekk dag! Takk for meg!

Stretch7

Mvh

Merethe Bjerck, Naturmedisinsk Dyreterapaut MNVF ved Optimal Dyrehelse.

Tusen takk for at du kom til oss Merethe! Deltakarane har gitt veldig gode tilbakemeldingar, og tykte det var eit svært lærerikt kurs. Me håpar du vil kome attende til oss ved seinare anledning. Bileta i dette innlegget er tekne av Else Marie. Eg vil og legge inn ein takk til Ørsta Stål for lokalet, og for deltakarane som deltok. Utan ivrige medlemmar har me ikkje anledninga til å arrangere spennande kurs!